Boeken te koop

Stukjes (juli 2013)
In 2011 begon ik op deze site te schrijven over muziek, voetbal, reizen, alledaagse observaties, jeugdherinneringen en wat al niet meer. Na twee jaar en tientallen blogs selecteerde ik mijn 25 beste stukjes, bewerkte ze waar nodig en voegde er als extraatje een kort fictief verhaal aan toe, ‘De Beslisser’. Hierin bezoekt een moeder een wedstrijd van het voetbalteam van haar overleden zoon, omdat ze redenen heeft om te geloven dat hij haar dan een teken zal geven.
108 Pagina’s, €12,95 klik hier om te bestellen

De Mooiste Dagen (oktober 2013)
Sinds 2005 heb ik reizen gemaakt door enkele van de meest boeiende landen op aarde. En altijd hield ik van dag tot dag een gedetailleerd reisverslag bij. Mijn verslagen van 2005 tot 2013 heb ik gebundeld in dit boek. Naast rondreizen door Egypte, Cuba, Mexico, Guatemala, Jordanië en Marokko komen een roadtrip door voormalig Joegoslavië en drie weken backpacken door Thailand en Laos voorbij.
296 Pagina’s, €15,95 klik hier om te bestellen

Weg (augustus 2014)
Mijn eerste fictieve boek bestaat uit drie korte verhalen die op het eerste oog op zichzelf staan, maar toch subtiel aan elkaar gelinkt zijn. In ‘Weg’ komt een jonge vrouw tijdens haar zomervakantie op een camping in contact met een man die haar vertelt van een plaatselijke legende, over een afgelegen bosweggetje waar mensen spoorloos zouden zijn verdwenen. Kort daarna lijkt hij zelf van de aardbodem te zijn verdwenen. Speelt hij een spelletje met haar, of is er meer aan de hand? In ‘Kruising’ heeft een muzikant al sinds zijn vroege jeugd een prachtig liedje in zijn hoofd. Hij weet echter niet zeker of hij het zelf bedacht heeft. Uiteindelijk neemt hij het op en brengt hij het uit. Dan komt hij zeer verontrustende dingen te weten over de geschiedenis van het liedje. In ‘Achterafweg’ besluit een man die altijd een volstrekt anoniem leven geleid heeft dat hij ervoor gaat zorgen dat hij nooit meer vergeten zal worden.
196 Pagina’s, €16,95 klik hier om te bestellen

Stukjes 2 (december 2014)
Dit is het logische vervolg op zowel ‘Stukjes’ als ‘De Mooiste Dagen’. Het bevat mijn veertig beste nieuwe blogs, vier stukjes die nooit online verschenen zijn en drie nieuwe reisverslagen, van drie weken backpacken door Nicaragua en El Salvador en stedentrips naar Marrakesh en Praag.
254 Pagina’s, €15,95 klik hier om te bestellen

Liedjesboek (juni 2016)
Voor dit boek heb ik mijn vijf favoriete liedjes uit elk kalenderjaar van 1954 tot en met 2015 geselecteerd, plus tien liedjes van voor 1954. Elk nummer wordt uitgebreid behandeld met een mix van interessante feiten, boeiende achtergrondverhalen, opmerkelijke anekdotes, kritische analyses en persoonlijke herinneringen.
384 Pagina’s, €20,95 klik hier om te bestellen

In voorbereiding:
Het Zijn Er Twee
Op schrikkeldag 2016 kregen mijn vriendin Linda en ik een grote verrassing: Linda was niet zwanger van één, maar twee kinderen. Een dag na haar 32e verjaardag volgde nog een verrassing. Bij een routinecontrole na slechts 26 weken zwangerschap, bleek dat de tweeling wel eens heel snel zou kunnen gaan komen. Linda kreeg te horen dat ze thuis snel wat spulletjes mocht gaan pakken en waarschijnlijk tot na de bevalling in het ziekenhuis zou moeten blijven. ‘Het Zijn Er Twee’ is het dagboek dat ik bijhield van de turbulent verlopen zwangerschap, van de belangrijkste dag van mijn leven en van de bijzondere doch vaak slapeloze eerste maanden daarna.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: